Tarjoamme yrityksille vikatilanteissa nopean avun. Yritys voi tehdä joustavan palvelusopimuksen ylläpito- ja tukipalveluista tai ulkoistaa IT:n kokonaan. Sopimusasiakkaille asiantuntijamme toimii pienemmällä vasteajalla sekä hoitaa perusylläpidon kuin yrityksen oma mikrotukihenkilö.

Palvelumme kattaa koko IT-ympäristön:

  • kartoitus, konsultointi ja rahoitus
  • toimitamme ja asennamme laitteet
  • proaktiivinen ylläpito työasemille ja palvelimille
  • huolehdimme tarvittavista lisensseistä
  • huolehdimme tietoturvasta ja verkon toimivuudesta
  • käyttötukipalvelut paikan päällä lyhyellä vasteajalla, puhelimitse tai etäyhteydellä

Myös toimistoajan ulkopuoliset tuki- tai huoltokäynnit hälytyksestä ovat mahdollisia ja hinnat ovat kilpailukykyiset.

Tarvittaessa saatte oman yhteyshenkilön, jonka voitte kouluttaa tuotteidenne käyttöön tai erityisvaatimuksiin. Dokumentoinnin tehdyistä töistä saat tarvittaessa hyvinkin tarkaksi. Vaativimmissa projekteissa voit oman paikallisjohtomme tilalla tai lisäksi käyttää omaa omaa projektipäällikköä jonka alaisuudessa henkilömme toimivat.

Koska kiinnitämme tietoturvaan ja luotettavuuteen erityistä huomiota, voit aina luottaa siihen että asiakkaasi luottamukselliset tiedot ovat turvassa.

Laitehankinnoissa emme ole toimittajariippuvaisia, voimme hajauttaa hankinnat ja saada näin säästöä asiakkaalle. Turussa varasto- ja työtilaa on yli 300m2, joten pystymme varastoimaan myös päämiehiemme komponetteja. Oma varastomme kattaa kaikki tavanomaiset varaosat.

Avaimet käteen hankintatoimi hoitaa puolestanne tarvekartoituksen, tarjouspyynnöt ja hankintavaiheen. Koska voimme vielä tarjota käyttöönoton ja ylläpidon, on asiakasyrityksen helppo keskittyä omaan toimintaansa ilman tietotekniikkahuolia.

Laajan, yli 10 vuoden toimintahistorian saatossa muodostuneen kontaktiverkostomme ansiosta löydämme sopivat tekijät ja ratkaisut moniin erikoistumista vaativiin töihin kuten CAD- tai taloushallinnon ohjelmistoihin. Käytämme toiminnassamme tietotekniikka-alan IT2010 sopimusehtoja.